FAQ

TOEGANG TOT HET FESTIVAL..

Ja, je kunt het ticket nog steeds gebruiken, zelfs als de naam erop niet overeenkomt met de jouwe.

Het is gebruikelijk om tickets voor vrienden te kopen of ze via Ticketswap te kopen, dus de naam van de oorspronkelijke koper kan nog steeds op het ticket staan.

Maak je geen zorgen, het is nog steeds geldig voor toegang!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om naar het festival te mogen, helaas zijn er geen uitzonderingen.

Om jezelf te identificeren bij het evenement, moet je een geldig identiteitsbewijs meenemen, zoals een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of verblijfsvergunning.

Let op: bank- of openbaarvervoerkaarten worden niet geaccepteerd, dus zorg ervoor dat je een van deze geldige identiteitsbewijzen meeneemt naar het evenement.

We zijn gebonden aan de regels van de gemeente Eindhoven, dus je mag geen drankjes, eten of illegale stoffen (inclusief wiet) meenemen.

Hetzelfde geldt voor vuurwerk, gas-sprays zoals deodorant, glaswerk, slag- en snijgereedschappen en paraplu's.

Voor de veiligheid en gezondheid van iedereen is elk object dat mogelijk gevaarlijk kan zijn niet toegestaan op het evenement.

We streven ernaar om onze evenementen toegankelijk te maken voor iedereen, maar het kan uitdagend zijn voor evenementen in de buitenlucht. Als je specifieke vragen of zorgen hebt over toegankelijkheid, neem dan gerust contact met ons op via info@nox.events. We helpen je graag op elke mogelijke manier.

Ja, je mag voorgeschreven medicijnen meenemen, maar je moet een verwijzingsbrief van je arts hebben met je volledige naam (overeenkomend met je identiteitsbewijs) en de naam van het medicijn, ondertekend door je arts.

Helaas is opnieuw toegang om veiligheidsredenen niet toegestaan. Zorg er daarom voor dat je alles meeneemt wat je nodig hebt op het festivalterrein.

OP HET FESTIVAL

Je kunt munten kopen bij aangewezen kassa's. Deze munten zijn te verkrijgbaar via automaten die verspreid zijn over het evenement.

Let op: het is niet mogelijk om met contant geld of kaart te betalen bij de bar, dus zorg ervoor dat je van tevoren munten haalt!

Ja, we hebben kluisjes beschikbaar waarin je veilig je spullen kunt opbergen.

Je mag kleine tassen, heuptasjes of tote bags meenemen naar het festival, maar deze worden bij de ingang gecontroleerd door de beveiliging. Grote tassen moeten worden opgeborgen in kluisjes die beschikbaar zijn op het evenement.

De openingstijden van het evenement verschillen per evenement, maar we zullen je ruim van tevoren op de hoogte stellen van de specifieke tijden.

Houd onze social media in de gaten voor aankondigingen over de openingstijden van de poorten.

Jazeker!

We begrijpen dat het genieten van het evenement vermoeiend kan zijn, daarom bieden we voldoende ruimte voor iedereen om te zitten, te ontspannen en weer op te laden om er weer tegenaan te kunnen gaan!

We hebben maatregelen genomen om het evenement zo veilig mogelijk te maken, maar als er toch iets gebeurt, hebben we een toegewijd Eerste Hulp team op het terrein om voor je te zorgen.

Aarzel niet om contact met hen of een ander personeelslid op te nemen als je hulp nodig hebt. Onthoud dat we er zijn om je te helpen, niet om te oordelen.

Bij NOX hechten we veel waarde aan inclusiviteit en tolerantie voor iedereen. We hebben een zero-tolerancebeleid voor intimiderend of ongepast gedrag en er zullen consequenties zijn voor degenen die deze richtlijnen overtreden.

Als je je op enig moment onveilig voelt tijdens het festival, neem dan contact met ons op via social media via een direct message. We monitoren alle binnenkomende berichten en begrijpen dat het lastig kan zijn om fysiek iemand aan te spreken over deze kwestie. Jouw veiligheid is onze topprioriteit en we staan klaar om je op elke mogelijke manier te helpen.

REIZEN..

Als je naar het Eindhoven Aan Zee 2023 komt, is de snelste manier om er te komen door gebruik te maken van onze shuttle bussen. Die haalt je van Eindhoven Centraal Station op en brengt je naar het festival terrein. (buskaartjes vereist, beperkte voorraad verkrijgbaar in onze Ticket Shop).

Ja, je kunt met de auto naar het festival komen en er is parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van de evenementenlocatie. Houd er echter rekening mee dat parkeerplaatsen beperkt zijn, mocht onze parkeerplaats vol zijn dan is een alternatieve optie om bij Eindhoven Airport te parkeren. Vanaf daar is het 20 minuten lopen naar het festival.

Om de veiligheid van alle festivalgangers te waarborgen, raden we onze shuttle service aan en het vermijden van rijden onder invloed. Laten we er allemaal voor zorgen dat iedereen veilig thuiskomt!

De snelste manier is om een van onze shuttlebussen te nemen die vertrekken vanaf Station Eindhoven naar het evenement. Een andere optie is buslijn 401, die je zo ver als de luchthaven brengt, vanaf daar is het nog 20 minuten lopen. Kijk op 9292ov voor de exacte aankomst- en vertrektijden.

 

OVERIGE..